Skip links

Napfény, tenger, kórusverseny – Az Aurin Leánykar Paraliában

Napfény, tenger, kórusverseny – Az Aurin Leánykar Paraliában

Sziasztok, képzeljétek csak el! A kórusunk, az Aurin Leánykar, most tért vissza egy felejthetetlen útról Paraliából, Görögországból. Elmentünk a tengerpartra, koncerteztünk, és szuper jól éreztük magunkat. Íme, az élményeink összefoglalója!

1. nap: Hosszú út a tengerig

Hétfőn indultunk, korán reggel találkoztunk az egyik élelmiszerbolt parkolójában. Félig alvó, de izgatott hangulat uralkodott. Miután telepakoltuk a buszt, elindultunk az úton, ami egy örökkévalóságnak tűnt. Végül délután 3 körül megérkeztünk Paraliába. Első benyomások? Nap, tenger, és a szuper szállodánk, a Banbus, medencével és minden szobában erkéllyel. Ez rendben lesz!

2. nap: Tengerre, kalózok! 

A keddi napunk a tengerről szólt. Reggeli után buszra szálltunk a kikötő felé, ahol felszálltunk egy úgynevezett „kalózhajóra”. Oké, talán nem volt teljesen a Fekete Gyöngy, de nagyon menő volt. Körbehajóztunk, láttuk az Olympus-hegyet a vízről, és még egy strandmegállót is beiktattunk. A csúcspont? Ugrálás a hajóról a kristálytiszta kék tengerbe. Epic. A tengeri kalandunk után egy laza próbát tartottunk a szállodában, majd vacsoráztunk.

3. nap: A verseny 

A szerda komoly nap volt. Reggeli után egy délelőtti próbát tartottunk, majd pihenőidő következett, mielőtt elindultunk volna a Paralia VIP Klubba a kórusversenyre. A helyszín valójában egy éjszakai klub volt, ami kicsit furcsa, de szuper menő. Mindent beleadtunk, és megérte – szuperül énekeltünk! Visszatérve a szállodába, a kategóriagyőzelmet megünnepeltünk egy vacsorával, és önfeledten beszélgettünk az erkélyen.

4. nap: Szabad program

A csütörtök teljes egészében a strandolásról szólt. Reggeli után az egész napot szabadon eltölthettük, így úsztunk, napoztunk, ettünk, vásároltunk és élveztük a görög hangulatot. Paralia talán nem bővelkedik látnivalókban, de a tengerpart mindent pótolt. A napot egy laza vacsorával zártuk a szállodában, elégedettek voltunk.

5. nap: Egy igazi fesztiválnap

A péntek egy újabb komoly nap volt. Reggel felfedeztük a várost, szuveníreket vásároltunk, és csak úgy lazítottunk. Séta közben összefutottunk egy másik kórussal a fesztiválról és spontán énekelni kezdtünk az utcán. A turisták fényképeztek és videóztak minket, mint a sztárokat. Ez egy igazi szuper élmény volt.

Délután próbáltunk, felkészültünk a Nagydíjas versenyre. Visszatérve a VIP Klubba, ismét fantasztikus előadást nyújtottunk. Az atmoszféra zseniális volt, végre tele volt a nézőtér! Nem nyertük meg a nagydíjat, de kit érdekel? Csodásak voltunk, és életünk egyik legjobb élményét éltük át a héten.

6. nap: Hazaút 

A szombat túl hamar eljött. Reggeli után összepakoltunk, és búcsút vettünk Paraliától. A hazafelé tartó buszút keveréke volt a kimerültségnek és az eufóriának. Este 11 körül érkeztünk Kecskemétre, fáradtan, de teljesen boldogan.

 

Ez az utazás több volt, mint egy verseny: a kemény munka, szórakozás és felejthetetlen pillanatok keveréke. A tengerparttól a hajóig, a színpadtól az utcai éneklésig olyan emlékeket szereztünk, amelyek egy életen át tartanak. Paralia, csodás voltál. Aurinosok, királyak vagyunk!

Újra megtenném? Egy szempillantás alatt. Viszlát legközelebb, Görögország!