Skip links

A Nemzeti Tehetség Program támogatásával Paraliába utazunk

A Nemzeti Tehetség Program támogatásával Paraliába utazunk

Hálásan köszönjük a Nemzeti Tehetség Program 1 millió forintos támogatását, amely lehetővé teszi számunkra, hogy nemzetközi kórusversenyen vehessünk részt Paralia-ban, Görögországban. Ez a fantasztikus lehetőség lehetővé teszi számunkra, hogy képviseljük városunkat, Kecskemétet, és megmutassuk tehetségünket a színpadon.

Korábban már jártunk Paralia-ban mind a Miraculum Gyermekkarral, mind az Aurin Lánykarral, így első kézből tudjuk, mekkora öröm és izgalom vár ránk, hiszen mindkét alkalommal a verseny nagydíját is elnyertük. Az utazás azonban nemcsak a versenyről szól, hanem arról is, hogy lehetőséget kapunk arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, erősítsük a csapatszellemet, és gyönyörű emlékeket teremtsünk az új tanév kezdetén.

A versenyen túl Paralia csodálatos szépségei is várnak ránk. A gyönyörű Olympos hegytől a nyugodt északi görög kolostorokig várjuk, hogy magunkba szívjuk ennek a varázslatos helynek a gazdag történelmét és kultúráját. Természetesen alig várjuk, hogy megmártózhassunk a tengerben és élvezzük a tengerparti varázst is.

Mélyen hálásak vagyunk a Nemzeti Tehetség Programnak azért, hogy elismeri és támogatja művészi törekvéseinket. Hitük bennünk arra ösztönöz bennünket, hogy törekedjünk az kiválóságra és továbbra is terjesszük a kórusmuzsika varázsát a világban.